Inschrijven

Feest 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs

 

Ik kom graag op 20 mei naar het feest van 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs.

Naam cursist Bultersmekke Assistancedogs:*
E-mailadres:*
Mobiele nummer:
Naam van de persoon die met mij meekomt:
E-mailadres van die persoon:
Mobiele nummer van die persoon:
Extra gasten:
Naam/namen extra gasten:
Toegang extra gasten:*

* invullen noodzakelijk

Na versturen van dit formulier ontvang je in jouw mailbox een kopie van de aanmelding. In de eerste week van mei ontvang je nadere gegevens, waaronder een routebeschrijving.

 

    

 

 

                     
 
         
 
Erika Bulters en Joop Mekke: Samen het mogelijke mogelijk maken
Ruim 200 mensen waren present in Wijk bij Duurstede op het feest 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs. Joop en Erika spraken de feestgangers toe: ‘Tien mooie en zeer intensieve jaren. Kijk waar we nu staan met zijn allen. Een prachtige organisatie met en voor prachtige mensen.

 
     
        
 
Estafette zet toegang assistentiehond zeer positief op de kaart
Op de zonovergoten eerste pinksterdag finishte de Landelijke Estafette Toegang Assistentiehonden in Wijk bij Duurstede. Onder aanvoering van initiator Helma Verhoeven en de Utrechtse deelneemster Anita Korff de Gidts legde de Estafette de laatste kilometers af. Alle 12 provincies. Ruim 2.000 kilometer in negen dagen en in totaal meer dan 100 deelnemers. Bewustwording. Dat was het centrale begrip van deze unieke actie.

 
     
        
 
TK-lid Bergkamp: Toegang is geen luxe maar een mensenrecht
'Iedere assistentiehond die wordt geweigerd, doet pijn en is er één te veel. Toegang is geen luxe, maar een mensenrecht. Dus ik steun deze actie van harte!' Met deze woorden gaf Tweede Kamerlid Vera Bergkamp 12 mei voor het gebouw van de Tweede Kamer het startschot voor de Landelijke Estafette Toegang Assistentiehonden.