ANBI

Stichting Bultersmekke Assistancedogs is door de Belastingdienst erkend als ANBI. Dat betekent dat donateurs aan de Stichting de donatie kunnen aftrekken van hun belastbaar inkomen. Daarnaast zijn er fiscale voordelen bij het doen van een (meerjarige) schenking aan de Stichting en/of de Stichting betrekken bij de erfenis.
ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling.

Uw giften, schenkingen en bijdragen vanuit erfenissen komen geheel ten goede aan de opleidingen van assistentiehonden voor mensen die geen gebruik kunnen maken van vergoedingen door zorgverzekeraars, overheden of instanties.

Voor informatie en contact: Secretaris van de Stichting Joep Mourits
06 5536 4842 of j.mourits@stichtingbultersmekke.nl.

Het fiscaal nummer (RSIN) van de Stichting: 820 709 633

Jaarverslagen Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Beleidsplannen Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Statuten Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Méér dan 100.000 kilo doppen
Deze maand bereikte de Nationale Doppenactie een prachtige mijlpaal. De 100.000ste kilo plastic doppen werd bij de recyclaar aangeleverd voor de opleiding van assistentiehonden door Bultersmekke Assistancedogs. Per juli staat de teller op 108.504 kilo. In totaal is er bijna 20.000 euro bijeengebracht voor de opleiding van assistentiehonden.

2 oktober: Nieuwe informatie- en intakedag in Utrecht
Op dinsdag 2 oktober vindt de volgende ‘informatie- en intakedag’ in Utrecht plaats. De dagen voorzien in een grote behoefte. Tijdens de informatie- en intakedag kunnen mensen die zelf een assistentiehond willen opleiden, persoonlijk kennismaken met Bultersmekke Assistancedogs. Daarnaast zijn er individuele intakegesprekken met Joop Mekke, Frijke Dijkstra en Erika Bulters.

Aanmelding onderzoek epilepsie assistentiehonden verlengd
De Erasmus Universiteit heeft de termijn voor aanmelding van de EPISODE-studie verlengd. EPISODE is een vierjarig onderzoeksproject naar de kosten en effecten van assistentiehonden bij mensen met moeilijk behandelbare epilepsie. De kosten van opleiding en aanschaf van de hond worden voor de deelnemers geheel door het onderzoek vergoed.