ANBI

Stichting Bultersmekke Assistancedogs is door de Belastingdienst erkend als ANBI. Dat betekent dat donateurs aan de Stichting de donatie kunnen aftrekken van hun belastbaar inkomen. Daarnaast zijn er fiscale voordelen bij het doen van een (meerjarige) schenking aan de Stichting en/of de Stichting betrekken bij de erfenis.
ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling.

Uw giften, schenkingen en bijdragen vanuit erfenissen komen geheel ten goede aan de opleidingen van assistentiehonden voor mensen die geen gebruik kunnen maken van vergoedingen door zorgverzekeraars, overheden of instanties.

Voor informatie en contact: Secretaris van de Stichting Joep Mourits
06 5536 4842 of j.mourits@stichtingbultersmekke.nl.

Het fiscaal nummer (RSIN) van de Stichting: 820 709 633

Jaarverslagen Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Beleidsplannen Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Statuten Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Erika Bulters en Joop Mekke: Samen het mogelijke mogelijk maken
Ruim 200 mensen waren present in Wijk bij Duurstede op het feest 10 jaar Bultersmekke Assistancedogs. Joop en Erika spraken de feestgangers toe: ‘Tien mooie en zeer intensieve jaren. Kijk waar we nu staan met zijn allen. Een prachtige organisatie met en voor prachtige mensen.

Estafette zet toegang assistentiehond zeer positief op de kaart
Op de zonovergoten eerste pinksterdag finishte de Landelijke Estafette Toegang Assistentiehonden in Wijk bij Duurstede. Onder aanvoering van initiator Helma Verhoeven en de Utrechtse deelneemster Anita Korff de Gidts legde de Estafette de laatste kilometers af. Alle 12 provincies. Ruim 2.000 kilometer in negen dagen en in totaal meer dan 100 deelnemers. Bewustwording. Dat was het centrale begrip van deze unieke actie.

TK-lid Bergkamp: Toegang is geen luxe maar een mensenrecht
'Iedere assistentiehond die wordt geweigerd, doet pijn en is er één te veel. Toegang is geen luxe, maar een mensenrecht. Dus ik steun deze actie van harte!' Met deze woorden gaf Tweede Kamerlid Vera Bergkamp 12 mei voor het gebouw van de Tweede Kamer het startschot voor de Landelijke Estafette Toegang Assistentiehonden.